FOTO Ma kakvi rezultati, na Strmskim seoskim igrama najvažnija - zabava!

vv | 11.8.2022. u 17:33h | Objavljeno u Našim krajem

U subotu, 6. kolovoza, na igralištu Gašparnjak, u organizaciji Mjesnog odbora Strmec Podravski i DVD-a Strmec Podravski održane su "2. Strmske seoske igre“. Sudjelovalo je šest miješanih ekipa u pet disciplina: mali nogomet, odbojka na pijesku, potezanje užeta, vatrogasni poligon i ispijanje piva.

Cilj ove manifestacije je bilo druženje mještanja te su rezultati bili u drugom planu, ali valja istaknuti da je prvo mjesta nakon zbroja svih rezultata osvojila ekipa "Nikud nikam", drugi su bili "Krovopokrivači" dok je treće mjesto osvojila ekipa caffe bara "Monaco". Djeca su se mogli zabaviti na popularnom napuhancu i vožnji vlakićem.

Za sve natjecatelje i posjetitelja bila je osigurana hrana i piće, a sve zahvaljujući mnogobrojnim sponzorima kako s područja općine Petrijanec, tako i iz susjednih mjesta.

- Ovim putem im od srca zahvaljujemo kao što zahvaljujemo i svima koji su priskočili organizaciji igara, bilo prijevozom, posudbom opreme a pogotovo u pripremi hrane i posluživanju pića - poručili su organizatori.