'Ljeto s Biblijom' - kamp za djecu i cijelu obitelj, kojima se prenose kršćanske vrijednosti

Varaždinske vijesti | 27.5.2023. u 11:45h | Objavljeno u Našim krajem

Od 31. svibnja do 2. lipnja će se u Kućan Marofu održavati 'Ljeto s Biblijom', odnosno kamp za djecu i cijelu obitelj koji na zabavan način kroz pjesmu, igru i radionice prenosi kršćanske vrijednosti temeljene na Bibliji.

Kamp će se održavati u društvenom domu u Kućan Marofu, a ulaz je za sve besplatan. Organizatori ovog događaja su Danijel i Gris Behin, hrvatsko-meksički bračni par, koji već godinama organiziraju ovakve radionice u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu te pomažu djeci, mladima i obiteljima.

Također se bave i  humanitarnim radom sa Ukrajinskim izbjeglicama, siročadi i starijim osobama u potrebi. Ove godine na spomenuti kamp dolaze i članovi organizacije 'Kids for the Nation’,  kao službe  pod okriljem Christ For The Nations - biblijsko teološkog koledža sa sjedištem u Dallas, Texas, USA. 

- Drage obitelji, pozivamo vas sve da nam se pridružite kako bi zajedno započeli ovo ljeto sa Biblijom.  Na kampu vas očekuju vatrene igre, radionice, ples, prijateljstva, drama i još puno toga što tek morate doživjeti – rekao je organizator Danijel Behin.