U Knegincu dobrodošlicu prvašićima poželio i zamjenik župana Tomislav Paljak

N.P. | 4.9.2017. u 11:28h | Objavljeno u Našim krajem

Prvi dan škole i dobrodošlicu prvašićima danas su poželjeli i u Osnovnoj školi Kneginec Gornji, gdje se ove godine u prve razrede upisalo 52 učenika.

Svečanosti obilježavanja prvog dana nastave prisustvovao je i zamjenik župana Tomislav Paljak koji je prvašićima ali i svim ostalim učenicima poželio uspješnu novu školsku godinu.

- Ova škola ima dugu tradiciju, imaju dobre standarde i rade u jednoj smjeni i mislim da je ovo pravo mjesto da pošaljemo poruku dobrodošlice svima. Djeci i roditeljima želim puno ustrajnosti i uspjeha. Početak školovanja je važan životni događaj. Želim im da uče, rade i da se vesele te da svoje školovanje provedu u ugodi i veselju i da steknu prave podloge za kasnije životne izazove - naglasio je zamjenik župana Tomislav Paljak, koji je prvašićima ujedno podijelio i reflektirajuće prsluke za veću sigurnost u prometu.

Uz zamjenika župana, svečanosti obilježavanja prvog dana nastave prisustvovao je i načelnik općine Kneginec Gornji Goran Kaniški i njegov zamjenik Robert Đuranec.

Načelnik Kaniški tom je prigodom prvašiće darivao sa slikovnicom „Hrvatska za djecu“, koja na djeci zanimljiv način prikazuje našu Domovinu. Navedena slikovnica ima preporuku Ministarstva znanosti i obrazovanja, kao pomoćno nastavno sredstvo djeci u školi.

SKOLA 2