LEPOGLAVA Lani ostvareno 2287 noćenja, iznajmljivačima slike s motivom čipke - za promociju

Grad Lepoglava/vv | 22.3.2023. u 18:33h | Objavljeno u Našim krajem

S privatnim su se iznajmljivačima sastali gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić, ujedno i predsjednik Turističke zajednice Grada Lepoglave te njena direktorica Ljubica Dubovečak

Protekle je godine na području Grada Lepoglave zabilježeno 1024 turističkih dolazaka i 2287 noćenja. Navedena noćenja ostvarena su kod privatnih iznajmljivača soba te kuća i apartmana za odmor koji su se, na inicijativu Turističke zajednice Grada Lepoglave, okupili na sastanku koji je uz međusobno upoznavanje, bio prigoda za razmjenu mišljenja, iskustva i informacija.

S privatnim su se iznajmljivačima sastali gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić, ujedno i predsjednik Turističke zajednice Grada Lepoglave te njena direktorica Ljubica Dubovečak. Razgovaralo se o potpori koju iznajmljivači mogu očekivati od Turističke zajednice Grada Lepoglave, a najavljene su i konkretne aktivnosti koje će se, s ciljem potpore iznajmljivačima kao i daljnje promocije Grada Lepoglave kao turističke destinacije, provoditi u ovoj godini.

large_grad_lepoglava_sastanak_iznajmljivaci_01.jpg

large_grad_lepoglava_sastanak_iznajmljivaci_02.jpg

Tako će se nastaviti s postavljanjem informativnih tabli tzv. smeđe signalizacije koja će turiste upućivati prema novootvorenim objektima za boravak i noćenje. Tiskani će biti materijali s informacijama o svim objektima za smještaj na gradskom području dok će u okviru programa "Čipka brend Grada" iznajmljivačima biti podijeljene slike s motivom lepoglavske čipke koje će pomoći u njenoj promociji i upoznavanju turista s ovim vrijednim dijelom lepoglavske baštine koja se nalazi na UNESCO-voj listi nematerijalne baštine čovječanstva.

large_grad_lepoglava_sastanak_iznajmljivaci_03.jpg

large_grad_lepoglava_sastanak_iznajmljivaci_05.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci