TRNOVEC BARTOLOVEČKI Na veselje mještana i udruga uređuje se društveni dom u Zamlaki

Varaždinske vijesti | 16.10.2022. u 11:00h | Objavljeno u Našim krajem

S ciljem da se mještanima i udrugama osigura kvalitetna društvena infrastruktura koja će odgovarati njihovim potrebama, Općina Trnovec Bartolovečki uložila je značajna sredstva u uređenje Društvenog doma u Zamlaki. Trenutno su u tijeku radovi na unutarnjem uređenju Društvenog doma koji bi trebali završiti do kraja studenog ove godine čime će mještani i udruge dobiti adekvatne prostore za druženje i održavanje raznih manifestacija.

Opcina_Trnovec_Bartolovecki_-_Drustveni_dom_Zamlaka_4.jpg

Opcina_Trnovec_Bartolovecki_-_Drustveni_dom_Zamlaka_2.jpg

Načelnica Verica Vitković objasnila je kako se radovi odnose na kompletno postavljanje novih podnih obloga, novih pločica, radi se i kompletna zamjena elektroinstalacija, a postavljena je i nova LED rasvjeta.

-Osim toga, rade se i spušteni stropovi. Trenutno se izvode završni radovi bojanja, kako bi investiciju što prije priveli kraju. Rok za završetak radova je 30. studenog, a dotad je ugovorena i nabava nove opreme – rekla je Vitković.

Opcina_Trnovec_Bartolovecki_-_Drustveni_dom_Zamlaka_1.jpg

Vrijednost investicije unutarnjeg uređenja Društvenog doma Zamlaka je 350.000 kuna i u potpunosti se financira iz proračuna Općine Trnovec Bartolovečki, dok vrijednost opreme iznosi 90.000 kuna za što je sredstva također osigurala Općina u svom proračunu.