Traju radovi na proširenju javne rasvjete na području Zlogonja Foto: Grad Lepoglava

Traju radovi na proširenju javne rasvjete na području Zlogonja

Varaždinske vijesti | 16.8.2022. u 09:29h | Objavljeno u Našim krajem

Na području Mjesnog odbora Zlogonje, u Gradu Lepoglavi, traju radovi na proširenju javne rasvjete.

Radove izvodi tvrtka Elektro Golub s kojom je Grad Lepoglava, nakon provedenog javnog natječaja, sklopio ugovor o izvođenju navedenih radova vrijednih 216.079 kuna. Trenutno traje postavljanje 25 novih električnih stupova uz županijsku cestu ŽC2056 i lokalnu cestu LC25181 prema naselju Donja Voća nakon čega će biti postavljeno 14 novih lampi javne rasvjete.

- Nakon što je na ovom području provedena opširna rekonstrukcije niskonaponske mreže u okviru koje su prije nekoliko godina izgrađene i u rad puštene tri trafostanice čime je osigurana kvalitetna opskrba električnom energijom i riješen problem prekida njenom opskrbom za tamošnja domaćinstva, nastavljamo sa širenjem javne rasvjete. Širenjem javne rasvjete povećavamo sigurnost građana što je jedan od prioriteta Grada Lepoglave kad je u pitanju razvoj komunalne infrastrukture - istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić dodavši da će na području i ostalih gradskih mjesnih odbora, gdje za to postoji potreba, biti postavljeno novih 60-ak rasvjetnih tijela javne rasvjete za što je već potpisan ugovor o radovima vrijedan 41.093 kuna.

radovi_javna_rasvjeta_zlogonje_16082022_2.jpg

radovi_javna_rasvjeta_zlogonje_16082022_3.jpg

radovi_javna_rasvjeta_zlogonje_16082022_1.jpg

Označeno u
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci