ilustracija

Sveti Nikola ima poklone za sve mališane u Općini Trnovec Bartolovečki

Varaždinske vijesti | 3.12.2020. u 19:28h | Objavljeno u Našim krajem

Sveti Nikola nije zaboravio niti jednog mališana u općini Trnovec Bartolovečki. Za svu djecu predškolskog uzrasta, a koja nisu obuhvaćena predškolskim odgojem u dvije vrtićke ustanove na području općine, osigurani su prigodni paketi. Roditelji će pakete moći podići u prostorijama Općine Trnovec Bartolovečki, Trnovec, Bartolovečka ulica 76, sutra, 4. prosinca 2020., od 12 do 15 sati.

Djeca u Dječjem vrtiću „Zeko“ u Trnovcu i Dječjem vrtiću „Mala oaza“ u Bartolovcu te učenike nižih razreda Osnovne škole Trnovec i Osnovne škole Šemovec poklone će dobiti u vrtiću odnosno školi. Nepovoljna epidemiološka situacija te pridržavanje aktualnih mjera za sprječavanje širenja zaraze, uz koje iz općinske uprave još jednom apeliraju na osobnu odgovornost građana u brizi za vlastito i zdravlje drugih, onemogućili su održavanje priredbi za najmlađe.

Iz Općine Trnovec Bartolovečki djeci, njihovim roditeljima i bližnjim žele sretne i mirne blagdane uz nadu da će uskoro doći i vrijeme kada će se moći organizirati druženja.