SPORTSKI CENTAR JALŽABET Uređeni cageball i boćalište; uskoro stiže i odbojkaško igralište

vv | 15.2.2024. u 14:08h | Objavljeno u Našim krajem
U Jalžabetu je dovršen projekt cageball-a na Sportskom centru, objavili su u Općini Jalžabet. Projekt je ostvaren uz potporu Ministarstva turizma i sporta u iznosu od 26.545,00 eura.
- Ova investicija je rezultat naše predanosti unapređenju sportske infrastrukture, što je ključni fokus naše Općine. U sklopu natječaja za sufinanciranje izgradnje, građevinskih zahvata i opremanja sportskih građevina u 2023. godini, ostvarili smo ovajvažan korak prema stvaranju još boljih uvjeta za sve ljubitelje sporta u našoj zajednici - poručuju iz Općine dodajući da su osim cageball-a, također uredili i boćalište te ugradili umjetnu travu. 
- Ali to nije sve! Nastavljamo s radom na sličnim projektima, a uskoro nam stiže i odbojkaško igralište koje će dodatno obogatiti naš sportski centar. Vjerujemo da će ova nova sportska sredina privući mnoge zaljubljenike u sport te potaknuti još veći broj aktivnih članova. Ponosni smo što naš sportski centar postaje mjesto gdje se neprestano povećava broj sportova i aktivnih članova. Hvala svima koji su sudjelovali u ostvarenju ovog projekta, te se radujemo zajedničkom korištenju novih sportskih terena - kaže načelnik Rajko Solar.
jalz3.jpg
jalz2.jpg
jalz1.jpg