Sport Fest - sportska priredba za entuzijaste i natjecatelje u subotu u Cestici

J.Š./Varaždinske vijesti | 14.6.2019. u 13:30h | Objavljeno u Našim krajem

U subotu, 15. lipnja, u Cestici će se održati Sport Fest – velika sportska priredba za entuzijaste i natjecatelje. Manifestaciju organizira Udruga mladih Hiperaktivni Cestica i Udruga for life, a pod pokroviteljstvom Općine Cestica. Cjelodnevni je program podijeljen je na dva dijela – prijepodnevni za entuzijaste i djecu te natjecateljski u poslijepodnevnim satima.

Prvi dio programa počinje u 10 sati ujutro, a sudionici će se imati priliku okušati u napuhancima, na poligonu, jahanju, nogometu na mantinele, odbojci na pijesku, streličarstvu i paintballu sa spužvastim loptama. Poslijepodne su na redu natjecateljski programi, koji će se u večernjim satima održati pod reflektorima. Od 16 sati su na rasporedu nogomet, odbojka na pijesku, košarka (hakl), natjecati će se i u prolasku vojničkog poligona, bench pressu te guranju gume i povlačenju konopa.

Za natjecanja u nogometu, odbojci i košarkaškom haklu može se prijaviti do petka (14. lipnja) do 10 sati, nakon čega će se održati javno izvlačenje parova i podijeliti prijavljene ekipe u skupine. Prijave se primaju na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za sve je posjetitelje organizirano mjerenje krvnog tlaka i potkožnog masnog tkiva. Voće i cijeđeni sokovi za djecu su besplatni. U prilogu plakat s kompletnim rasporedom programa.

PLAKAT.jpg

Označeno u