Špilja Vindija Trail&Dance: Dođite na neandertalske igre uz utrku i koncert Ivane Banfić Foto: Općina Donja Voća

Špilja Vindija Trail&Dance: Dođite na neandertalske igre uz utrku i koncert Ivane Banfić

Varaždinske vijesti | 29.6.2024. u 09:14h | Objavljeno u Našim krajem

Stigao je dan najboljeg partija u Donjoj Voći! "Špilja Vindija trail" – utrka po zagorskim bregima počinje danas u 18 sati kod igrališta NK "Vindija" Donja Voća, a trči se na 5 i 10 kilometara (ako ste vatrogasac možete se prijaviti i na vatrogasnu utrku).

spilja_vindija_najava_utrke_28062024_3.jpg

Na utrci ćete otrčati i u povijest jer će vam se pridružiti neandertalci, a očekuju vas i bogate nagrade sponzora – noćenje u ruralnoj kući za odmor Domus Antiqua, noćenje i wellness paket u Hotelu Panorama Prelog, poklon bonovi za usluge Hotela Orion Horvatsko, poklon paketi Boutique mesnice Vrček i brojne druge vrijedne nagrade.

spilja_vindija_najava_utrke_28062024_2.jpg

Čim utrka završi, počinju prve "Wannabee neandertalske igre", zabavna manifestacija u sportskom duhu vremena kad sport još nije bio izmišljen. Za sudjelovanje na neandertalskim igrama dovoljno je pojaviti se na igralištu NK "Vindija" Donja Voća u 19 sati i prijaviti se kod stručnog žirija na čelu s Aleksandrom Lazićem.

Kako najavljuju organizatori, natjecat će se u tri "zahtjevne" discipline. To su "guranje wannabe kamena", "neandertalska wannabe štafeta" i "wannabe šumski veleslalom". Detalje nećemo otkrivati, ali ono što možemo otkriti je da najbolji ni tu neće otići praznih ruku – organizatori su osigurali vrijedne poklon pakete lokalnih OPG-ova i drugih sponzora (suhomesnate proizvode, sireve, likere, kolače i druge fine delicije).

Po završetku igara i podjele nagrada slijedi šuškavi i šljokičasti party uz povratak u '90-e i koncert dance kraljice Ivane Banfić, a kako organizatori ističu, dodatne bodove kod neandertalaca možete skupiti ako sudjelujete u cijelom programu i pri tome imate prigodne "outfite" iz doba '90-ih, uključujući i one za trčanje i one za plesanje.

Uz bogatu ugostiteljsku ponudu nećete biti ni gladni ni žedni, a nakon trčanja i igranja, rasplešite se jer se tog dana u Voći ostaje do noći!

spilja_vindija_najava_utrke_28062024_1.jpg