Socijalna samoposluga "Kruh svetog Antuna" Varaždin obilježava 5 godina volonterskog rada Foto: VV arhiva / ilustracija

Socijalna samoposluga "Kruh svetog Antuna" Varaždin obilježava 5 godina volonterskog rada

Varaždinske vijesti | 12.6.2019. u 17:54h | Objavljeno u Našim krajem

Franjevački svjetovni red sv. Ivana Krstitelja Varaždin i Franjevačka mladež Varaždin pozivaju na obilježavanje pet godina volonterskog rada Socijalne samoposluge "Kruh svetog Antuna" Varaždin, u razdoblju od 13. do 15. lipnja.

- Kako bismo zahvalili volonterima i omogućili građanima da vide na koji način djeluje Samoposluga, odlučili smo u navedena tri dana svima približiti naš rad. Zato će se u četvrtak 13. lipnja od 10,00 do 12,00 sati u prostorijama Samoposluge (Josipa Kozarca 26) održati svečanost za uzvanike, dok će se sveta misa slaviti u 18,30 sati u Franjevačkoj crkvi svetog Ivana Krstitelja u Varaždinu. Nakon toga, u petak 14. lipnja, u sklopu Dana otvorenih vrata, pozivamo sve zainteresirane osobe da u vremenu od 10,00 do 18,00 sati dođu u prostorije Samoposluge kako bi se upoznale s načinom volontiranja u Samoposluzi. Zatim, u subotu 15. lipnja, u 16,00 sati u Franjevačkom samostanu imat ćemo susret i neformalno druženje volontera jer želimo zahvalili svim volonterima koji su nesebično dali svoje vrijeme za druge - pojasnili su iz Socijalne samoposluge "Kruh svetog Antuna".

- Ovu prigodu koristimo posebno i kao zahvalu svima koji su na bilo koji način pomogli radu Samoposluge i time doprinijeli poboljšanju života naših najpotrebnijih sugrađana. Stoga od srca zahvaljujemo Varaždinskoj biskupiji, Gradu Varaždinu, Varaždinskoj županiji, Centru za socijalnu skrb Varaždin, Caritasu, Crvenom križu, župama, udrugama, školama, vrtićima, trgovačkim centrima, trgovačkim društvima, medijima, raznim zajednicama građana i svim pojedincima koji su svoje vrijeme i materijalna dobra poklonili onima kojima je pomoć najpotrebnija. Hvala vam od srca - poručuju iz Socijalne samoposluge.

socijalna_samoposluga.jpg

Označeno u