Roditelji, pripazite: Jednosmjerna regulacija prometa prema školi u Gornjem Knegincu Foto: Općina Gornji Kneginec

Roditelji, pripazite: Jednosmjerna regulacija prometa prema školi u Gornjem Knegincu

I.D./Varaždinske vijesti | 1.9.2018. u 21:04h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Nakon što je izgrađena nova prilazna cesta prema dječjem vrtiću i osnovnoj školi u Gornjem Knegincu, te je u potpunosti obnovljen kolnik u Ulici učitelja Vjekoslave Kezele (stara prilazna cesta osnovnoj školi), uspostavljena je i nova, jednosmjerna regulacija prometa ovim ulicama.

Budući da u ponedjeljak započinje nova školska godina, iz Općine Gornji Kneginec upozoravaju roditelje koji će prometovati prema osnovnoj školi da je prilaz osnovnoj školi i dječjem vrtiću osobnim vozilom moguć isključivo novom prometnicom pokraj kućnog broja Toplička 176, a za odlazni smjer i spajanje na Topličku ulicu kod kućnog broja Toplička 180 (ugostiteljski objekt Mister X) koristi se Ulica učitelja Vjekoslava Kezele.

U petak 31. kolovoza djelatnici PZC-a Varaždin, temeljem narudžbe Općine Gornji Kneginec, postavili su dodatnu vertikalnu prometnu signalizaciju, stoga iz Općine mole roditelje da poštuju prometnu signalizaciju. Usto, prvih dana nove školske godine promet prema osnovnoj školi i dječjem vrtiću nadzirat će i djelatnici prometne policije.

kneginec-skola-nova-regulacija-prometa-2.jpg

kneginec-skola-nova-regulacija-prometa-3.jpg

kneginec-skola-nova-regulacija-prometa-4.jpg

kneginec-skola-nova-regulacija-prometa-5.jpg

kneginec-skola-nova-regulacija-prometa-6.jpg

kneginec-skola-nova-regulacija-prometa-7.jpg