Raspored korištenja mobilnog reciklažnog dvorišta za Općinu Petrijanec u studenom Foto: Općina Petrijanec

Raspored korištenja mobilnog reciklažnog dvorišta za Općinu Petrijanec u studenom

VV | 24.11.2020. u 19:21h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Petrijanec osigurala je svojim mještanima uslugu sakupljanja problematičnog otpada, čije je razvrstavanje i prikupljanje obvezno u reciklažnim dvorištima, putem mobilnog reciklažnog dvorišta. Mobilna reciklažna dvorišta su pokretne jedinice namijenjene za odvojeno prikupljanje i skladištenje manjih količina iskoristivih i drugih vrsta otpada iz kućanstva. Otpad iz mobilnog re­ciklažnog dvorišta zbrinjavati će koncesionar Čistoća d.o.o. iz Varaždina.

Na području općine Petrijanec određeno je 7 lokacija na kojima će se nalaziti mobilno reciklažno dvorište. Na pojedinoj lokaciji mobilno reciklažno dvorište bit će postavljeno prema rasporedu. Valja naglasiti da je odlaganje otpada BESPLATNO za građane Općine Petrijanec, što se dokazuje osobnom iskaznicom. Svako mobilno reciklažno dvorište opremljeno je i opremom za vaganje prikupljenog otpada te ima djelatnika koji je zadužen za vaganje, kontrolu, odla­ganje i vođenje evidencije o posjedniku otpada.

Raspored prikupljanje otpada u mobilnom reciklažnom dvorištu za STUDENI:

  • SRIJEDA

PETRIJANEC - kod Društvenog doma od 10.30 do 12.30

MAJERJE - kod NK Majerje od 13.15 do 15.15

  • ČETVRTAK

PETRIJANEC - kod NK Drač od 14.30 do 16.30

NOVA VES - kod NK Nova Ves od 17.15 do 19.15

  • PETAK

ZELENDVOR-kod bivše "Čikubane" od 10.00 do 11.15

DRUŽBINEC - kod dućana (marketa) Barbara od 12.00 do 13.30

STRM EC PODRAVSKI - kod Društvenog doma od 14.15 do 16.00

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci