Rajko Solar odgovorio HDZ-u: Uz mene se može, mada je neobično

vv | 29.12.2023. u 15:36h | Objavljeno u Našim krajem

Vijećnici HDZ-a u Općinskom vijeću Općine Jalžabet nisu podržali proračun za 2024. godinu budući da, kako su priopćili, "odluku općinskog vodstva i načelnika o zaduženju smatraju opasnom jer će na dulje vrijeme onemogućiti provođenje projekata, odnosno daljnji razvoj Općine".

- Uz zaduženje koje će na dulji period onemogućiti bilo kakav razvoj općine te provođenje projekata, u HDZ-u navode tri ključna razloga zbog čega ovakav prijedlog proračuna predstavlja ozbiljnu opasnost za daljnji razvoj općine Jalžabet - priopćili su iz Kluba vijećnika HDZ-a u Općinskom vijeću Općine Jalžabet, a također su naglasili da se "ne vodi briga o ravnomjernom razvoju općine".

HDZ u Jalžabetu nije podržao proračun: "Vodi u zaduženje i potiče iseljavanje mladih"

Načelnik Rajko Solar je odgovorio na svom Facebook profilu te naglasio da otkako je on na čelu općine Jalžabet, četrnaest puta su povećali količinu sredstava povučenih iz EU fondova.

- 30 mjeseci, povučeno 1,8 milijuna eura iz EU, prijavljeno na natječaje 4,5 milijuna eura iz EU, projekti u pripremi za natječaje 1,5 milijuna eura iz EU "Ali ipak uz mene se može, mada je neobično. Sa mnom je opasno ići, ja se nikad ne umaram." M.M.A. - stoji u Facebook objavi Rajka Solara.

Rajko_Solar.jpg