Predstava Ljubaf nasmijala publiku i u Maruševcu

VV | 10.3.2024. u 14:43h | Objavljeno u Našim krajem

U prepunoj školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole Gustav Krklec u Maruševcu uprizorena je predstava Ljubaf, varaždinskog glumca i redatelja Ljubomira Kerekeša.

Srečko, Đurđica, Štefica, Ivek i Đura odnosno Goran Koši, Iva Šimić Škaronja, Ana Begić, Jan Kerekeš i Ljubomir Kerekeš maruševečku su publiku nasmijali do suza na jubilarnoj 150. izvedbi komedije Ljubaf, u kojoj su ljudska uskogrudnost, pametovanje oko ničega, obrana mentalnog hendikepa i ograničenost, jedina oružja kojima se ovi ljudi bore za prevlast unutar životnih okolnosti.

Predstava je bila poklon maruševečkoj publici u povodu Međunarodnog dana žena, a organizirana je u sklopu 15. Tjedna smijeha zahvaljujući višegodišnjoj dobroj i uspješnoj suradnji Općine Maruševec i Kerekesh Teatra, koji je načleniku Mariju Klapši uručio Zahvalnicu za 15. godina suradnje i partnerstva u realizaciji najvećeg i najposjećenijeg kazališnog festivala u Hrvatskoj.

Svim dragim ženama Općina Maruševec čestita Međunarodni dan žena, sa željom da im svaki dan bude ispunjen ljubavlju, poštovanjem i pažnjom!

090324-ljubaf-marusevec-0-4_1.jpg

090324-ljubaf-marusevec-0-2_1.jpg