Predavanje za zainteresirane umirovljenike - informirajte se o mogućnostima zapošljavanja! Foto: unsplash/ilustracija

Predavanje za zainteresirane umirovljenike - informirajte se o mogućnostima zapošljavanja!

Grad Ivanec/vv | 10.3.2023. u 18:40h | Objavljeno u Našim krajem

Poduzetnički centar Poslovna zona Ivanec d.o.o., u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - Područnim uredom Varaždin, u srijedu, 15. ožujka, organizira informativno predavanje namijenjeno umirovljenicima, s ciljem predstavljanja mogućnosti zapošljavanja.

Predavanje će se održati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Ivanec, na adresi Vladimira Nazora 6/II (zgrada Mirovinskog i Zdravstvenog), s početkom u 11:00 sati.

Na spomenutom predavanju predstavnici HZZ-a će okupljenima predstaviti mogućnosti zapošljavanja kroz djelatnosti u kojima se traži najveći broj radnika, kao i dosadašnje oglašavanje slobodnih radnih mjesta na kojima je bilo poželjno zapošljavanje umirovljenika, opće informacije o uvjetima rada te izvore informacija o slobodnim radnim mjestima.

Također, predstavnici Zavoda će pojasniti pod kojim je uvjetima moguće zapošljavanje umirovljenika, ovisno o vrsti mirovine. Naime, u posljednjim izmjenama Zakona o radu ima novina koje umirovljenicima, koji to mogu i žele, omogućuje da se zaposle i radno angažiraju, uz svoju mirovinu. 

Dakle, ako ste u mirovini, a zdravlje vas dobro služi te ako smatrate da svojim znanjem i iskustvom možete poboljšati svoju kvalitetu života i materijalnu sigurnost ili želite ostati aktivni, pozivamo vas da se odazovete ovom predavanju i dobijete odgovore na sva pitanja koja vas zanimaju.

Na predavanje se možete javiti  na tel. 645 – 435 ili 042/645 – 484 (042), kao i na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.