Poziv građanima da daju mišljenje: Jednosmjerni promet i parkiranje u Režekovoj? Foto: Grad Varaždin

Poziv građanima da daju mišljenje: Jednosmjerni promet i parkiranje u Režekovoj?

Varaždinske vijesti | 25.12.2020. u 16:21h | Objavljeno u Našim krajem

Grad Varaždin uputio je poziv građanima na davanje mišljenja, primjedbi i prijedloga za izmjenu postojećeg stanja prometne signalizacije uvođenjem jednosmjernog prometa u Ulici Ive Režeka.

- Nakon sastanka održanog 16. studenoga u dvorani Graberje s predstavnicima suvlasnika zgrada i temeljem iznesenih prijedloga stanara, Grad je pokrenuo postupak izrade Prometnog elaborata. Prije ishođenja suglasnosti želi javnost informirati o prijedlogu prometnog rješenja, kako bi dobio povratne informacije građana - priopćili su iz Grada.

Novom regulacijom prometa predviđa se dobivanje 27 novih parkirnih mjesta, s tim da je dan prijedlog s kosim parkirnim mjestima na poziciji postojećih okomitih, čime će se uz zadnju zgradu u Režekovoj ulici osloboditi prostor za pješačku stazu (koje do sada nije bilo) i smještaj kontejnera za komunalni otpad ispred parkirališta.

Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Prijedlog izmjene postojećeg stanja prometne signalizacije u Ulici Ive Režeka zainteresirani građani mogu dostaviti na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

parking_u_rezekovoj_nacrt_2.jpg