Načelnik Općine Marijan Kostanjevac (desno) i Mario Veselnik direktor „Niskogradnje Veselnik“ prilikom današnjeg potpisivanja ugovora

Potpisan ugovor o sanaciji klizišta na nerazvrstanim cestama u Općini Vinica

| 25.6.2020. u 12:23h | Objavljeno u Našim krajem

Danas su u prostorijama Općine Vinica nakon provedenog postupka Javne nabave, načelnik Općine Marijan Kostanjevac i Mario Veselnik direktor „Niskogradnje Veselnik“ potpisali ugovor o sanaciji klizišta na nerazvrstanim cestama u Općini Vinica. Ukupna vrijednost radova sanacije klizišta iznosi 2.250.831,15 kn. Hrvatske vode sudjeluju u ukupnom projektu sa 65%, dok preostalih 35% financira Općina iz vlastitih prihoda.

- Ovo je nastavak izuzetno dobre suradnje s Hrvatskim vodama koje su već prošle godine pomogle oko izrade projektne dokumentacije i sanacije jednog klizišta u vrijednosti gotovo 500 tisuća kuna. Radovi na sanaciji započeti će na početku drugog tjedna, tako da molim sve koji inače prometuju na dionici nastavka Ulice Mate Rupčić prema Radovcu i Natkrižovljanu (Gornji Slatnjak) za strpljenje i razumijevanje - izjavio je načelnik Općine Marijan Kostanjevac.