Postupna normalizacija rada Dječjeg vrtića Varaždin

| 28.4.2020. u 12:48h | Objavljeno u Našim krajem

Varaždinski gradonačelnik dr.sc. Ivan Čehok predao je danas donaciju higijenskih maski za lice Dječjem vrtiću Varaždin. Donaciju je predao u vrtiću Gortanova gdje je ravnateljica vrtića Jasenka Husnjak okupila na kolegiju voditelje svih poslovnih jedinica varaždinskog vrtića na sastanku o pripremama za postupno uvođenje normalizacije rada.

U razgovoru s gradonačelnikom odgajatelji i voditelji pojedinih jedinica zatražili su odgovore na niz pitanja o načinu kako će biti moguće uskoro organizirati prihvat i boravak djece u vrtiću uz pridržavanje preporuka nacionalnog stožera civilne zaštite i odluka Vlade.

Dječji vrtić Varaždin, svi voditelji jedinica i odgajatelji uložit će maksimalan trud kako bi izašli u susret roditeljima i organizirali boravak djece u vrtiću na siguran način. U tijeku su već pripreme, obavlja se dezinfekcija prostora i razrađuju se detaljnije mjere i pravila kojih će se morati pridržavati svi kada se krene u normalizaciju rada.

Najavljuje se da će te mjere i pravila biti objavljena na vrijeme kako bi se roditelji i odgajatelji mogli pripremiti za dolazak većeg broja djece u vrtiće.