Varaždinske Toplice: Podijeljeni božićni paketi u suradnji s Udrugom umirovljenika

vv | 14.12.2023. u 17:28h | Objavljeno u Našim krajem

Grad Varaždinske Toplice zajedno s Udrugom umirovljenika Varaždinske Toplice, u duhu blagdana, proveli su hvalevrijednu akciju podjele božićnih paketa potrebitima na području grada.

Umjesto tradicionalnih "božićnica", Grad se odlučio sufinancirati "Božićne pakete" koji su sadržavali prehrambene proizvode i sve osnovne namirnice kako bi olakšali blagdane onima koji to najviše trebaju.

Ukupno je podijeljeno 271 paket, obuhvaćajući ne samo područje samog grada Varaždinske Toplice već i šire okolice.

Predsjednik Udruge umirovljenika Varaždinske Toplice, Josip Plantak, izrazio je zahvalnost podršci koju su dobili od Saveza udruge umirovljenika Varaždinske županije, župana Varaždinske županije Anđelka Stričaka, te ponajviše gradonačelnice Grada Varaždinske Toplice, Dragice Ratković.

-Željeli smo na neki način uljepšati blagdane našim sugrađanima, a upravo smo to postigli s ovim paketima. Ukupno smo podijelili 271 paket koji je pokrio cijelo šire područje Varaždinskih Toplica, od Leskovca Topličkog do Črnila. Također, ostavili smo i 15 paketa za Caritas - izjavio je Plantak.

Gradonačelnica Ratković naglasila je važnost pomoći najpotrebitijima, posebno u blagdanskom razdoblju.

- Uvijek nalazimo mjesta da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija, a to je posebno važno u vrijeme blagdana. Neka ovi božićni paketi donesu radost i toplinu u domove naših sugrađana - rekla je gradonačelnica Ratković.

Ovom inicijativom Grad Varaždinske Toplice još jednom potvrđuje svoju predanost socijalnoj odgovornosti i brizi za zajednicu, te širi radosti blagdana diljem svog područja.

Galerija slika