Podijeljene nagrade Općine Vidovec za izvrsnost u području znanja i obrazovanja Foto: Općina Vidovec

Podijeljene nagrade Općine Vidovec za izvrsnost u području znanja i obrazovanja

Varaždinske vijesti | 15.7.2021. u 18:47h | Objavljeno u Našim krajem

Načelnik općine Vidovec Bruno Hranić ponovo je imao čast podijeliti nagrade za izvrsnost mladim mještanima. Nakon sporta, ovog puta podijeljene su četiri nagrade za uspjehe u području znanja i obrazovanja.

Nagrade su dodijeljene Petri Švogor, Loreni Sopić, Jeleni Buhin i Ani Huđek Turković.

Petra Švogor iz Tužna najbolja je učenica Osnovne škole Tužno u školskoj godini 2020./2021., a iz škole navode da se odličnim uspjehom isticala tijekom cijelog osmogodišnjeg školovanja te je svojim primjerom pokazivala način pravilnog ophođenja prema svojim kolegama u razredu, ali i svim zaposlenicima škole.

Lorena Sopić iz Zamlače najbolja je učenica Osnovne škole Vidovec u školskoj godini 2020./2021. te se također isticala svojim odličnim uspjehom tijekom osmogodišnjeg školovanja. Kako navode iz škole, osim ocjenama Lorena se isticala marljivošću i uzornim ponašanjem, izvannastavnim aktivnostima i sudjelovanjem na županijskim i državnim natjecanjima i smotrama.

Jelena Buhin iz Tužna osvojila je 2. mjesto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture u kategoriji Radiokomunikacije.

Ana Huđek Turković iz Krknaca, studentica 2. godine poslijediplomskog doktorskog studija, osvojila je nagradu Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu za objavljeni znanstveni rad u najbolje rangiranom časopisu (časopis Chemosphere I=5.778) u 2020. godini u području Biotehnologije.

vidovec_nagrade_za_izvrsnost_17-07-2021_1.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci