Počeli pripremni radovi za postavljanje montažnih objekata kod igrališta u Salinovcu Foto: Grad Ivanec

Počeli pripremni radovi za postavljanje montažnih objekata kod igrališta u Salinovcu

Varaždinske vijesti | 23.10.2021. u 19:51h | Objavljeno u Našim krajem

Za potrebe Škole nogometa Nogometnog kluba Ivančica, Grad Ivanec je na pomoćnom nogometnom igralištu u Salinovcu počeo s pripremnim radovima za postavljanje pet montažnih (modularnih) objekata koji će igračima, upravi kluba i sucima omogućiti funkcionalne uvjete boravka i rada.

Dva objekta namijenjena su igračima (domaćima i gostima), u jednom će biti tuševi te sanitarni čvorovi za igrače i posjetitelje, jedan je namijenjen sucima, a jedan je predviđen kao radna soba. Svi objekti raspolažu s nešto više od 60 m2 korisnog prostora, a bit će spojeni u cjelinu.

Temeljem provedenog postupka javne nabave, ovaj posao izvode Iskopi MS iz Vuglovca. Radovi su vrijedni 117.000 kuna. Nakon izvedbe temelja slijedi postavljanje montažnih objekata.

Dosad je za uređenje igrališta, za ogradu, mreže i golove, hidrant i priključke vode i struje te za razne projekte iz proračuna Grada Ivanca izdvojeno oko 650.000 kuna, čemu treba pribrojiti još i troškove nabave i postavljanja montažnih objekata čiji će iznos biti poznat nakon provedbe postupka javne nabave, koji je u završnoj fazi.

salinovec_igraliste_montazni_objekti_21102021_2.jpg

salinovec_igraliste_montazni_objekti_21102021_3.jpg

salinovec_igraliste_montazni_objekti_21102021_1.jpg

Označeno u