PETRIJANEC U natjecanju u gađanju glinenih golubova snage odmjerili lovci iz četiri županije

VV | 3.8.2021. u 16:33h | Objavljeno u Našim krajem

Tradicionalno prva nedjelja kolovoza rezervirana je za međudruštveno gađanje glinenih golubova u organizaciji lovačkog društva "Šljuka“ Petrijanec.

Ukupno se natjecalo 39 ekipa iz četiri županije (Varaždinska, Krapinsko zagorska, Koprivnička i Međimurska). 

IMG-7b6a42a1dc7e517601e17c5b9c704058-V.JPG

Najuspješniji u ekipnom dijelu natjecanja bilo je lovačko društvo "Orao" iz Gornje Stupice, na drugo mjesto su se plasirali članovi lovačkog društva "Fazan" iz Maruševca, a na tereće mjesto "jareb" iz Visokog. Pojedinačno, najuspješniji je bio Miljenko Kos, drugo mjesto osvojio je Ivica Ilinić, a treće Davor Bokun.

Natjecatelji, ali i posjetitelji svoje vještine gađanja mogli su provjeriti u revijalnim disciplinama: zračna puška, slobodne desetke i Fair play. Za sve njih ukupno je bilo pripremljeno 60 vrijednih nagrada sponzora. Svi zajedno uživali su u prekrasnom ambijentu, uz već dobro poznate lovačke delicije.

IMG-a6be188a8e68076d39a934a4ed6bab15-V.JPG

Svi zajedno uživali su u prekrasnom ambijentu, uz već dobro poznate lovačke delicije. Inače, Općina Petrijanec podupire rad Lovačkog društva "Šljuka" Petrijanec, a na gađanju glinenih golubova bili su i načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec i vijećnici petrijanečkog Općinskog vijeća.

Galerija slika