PETRIJANEC Novo predavanje "Gospodarstvenici u poljoprivredi" sutra u Zelendvoru Foto: Ilustracija/Arhiva VV

PETRIJANEC Novo predavanje "Gospodarstvenici u poljoprivredi" sutra u Zelendvoru

VV | 27.12.2023. u 15:57h | Objavljeno u Našim krajem

U Restoranu Zelendvor sutra, u četvrtak 28. prosinca u 10 sati održat će se predavanje za poljoprivrednike pod nazivom ”Gospodarstvenici u poljoprivredi” sufinancirano od strane Ministarstva poljoprivrede.

Na predavanju će izlagati Vladimir Miloš , privatni savjetnik u poljoprivredi na temu "Raznolikost aktivnosti na poljoprivrednom gospodarstvu, Zoran Svetec, direktor Čistoće s temom "Gospodarenje otpadom na području općine Petrijanec", Željko Huten iz obrta Arka govorit će o "Hortikulturi i održavanju površina, primjer gospodarenja grobljima", dok će načelnik Općine Petrijanec u ime Prirode d.o.o. govoriti o poslovanju gospodarstvenika u poljoprivredi u današnjim uvjetima tržišta.

Nakon izlaganja održat će se panel rasprava.

- Skup se održava u cilju poticanja informiranja, promocije, razmjene znanja, inovacija i dostignuća o poljoprivredi, u domeni domaćih proizvoda, zaštiti zdravlja biljaka i životinja, povezivanja proizvođača i unaprjeđenja poljoprivredne proizvodnje i prodaje te povećanje konkurentnosti i održivosti samih proizvoda, proizvođača i gospodarstvenika - navode u Općini Petrijanec.

priroda_plakat_b2-1170x1638.jpg