Ovog vikenda vesela povorka maškara preuzet će vlast u Novom Marofu, a zauzet će i Čevo

J.Š./Varaždinske vijesti | 1.3.2019. u 18:45h | Objavljeno u Našim krajem

Vlast će ove subote, 2. ožujka, u Novom Marofu preuzeti najmlađi na Dječjem fašniku v Marofu. Vesela povorka krenut će od Dječjeg vrtića Novi Marof u 10.30 sati te će Zagorskom ulicom i ulicom Kralja Tomislava stići do Kulturnog centra Ivan Rabuzin gdje će se skupine predstaviti na vanjskoj pozornici. Ključeve Grada predat će im gradonačelnik, Siniša Jenkač i poslušati što sve treba uraditi kako bi ključeve dobio natrag.

Dječji vrtići s područja Grada Novog Marofa, plesne skupine, podmladak KUD-a, ali i vrtić iz susjedne Ljubeščice i ove su se godine odazvali pozivu Turističke zajednice Grada Novog Marofa kako bi pokazali svoje nove kreacije i plesne točke koje su vrijedno pripremali sa svojim voditeljima.

Želite li doživjeti maškare na sasvim poseban način dođite sljedećeg dana, u nedjelju 3. ožujka u 9.30 na "Maškare na Čevu" u organizaciji Cross lige Čevo.

- Vrijedna ekipa zaljubljenika u sport, rekreaciju, prirodu ali i dobru zabavu i ove je godine pripremila ovo veselo druženje. Dođite na start Cross lige, obucite svoju ludu masku i na Čevo trčite, hodajte, letite ili što već odaberete. Nije važno, sve dok se zabavljate. Na vrhu vas čeka bogata okrjepa, ples i pjesma, a kad se spustite natrag do Bednje, možda se i okupate. Ako vi nećete, organizatori zasigurno hoće - pozivaju iz Turističke zajednice Novi Marof.

01_-_plakat_fašnik.jpg

 

 

Označeno u