Ovog petka u Novom Marofu 19. Olimpijski festival dječjih vrtića Foto: Grad Novi Marof

Ovog petka u Novom Marofu 19. Olimpijski festival dječjih vrtića

Varaždinske vijesti | 23.5.2023. u 09:20h | Objavljeno u Našim krajem

Zajednica športskih udruga grada Novog Marofa, u suradnji s Dječjim vrtićem Novi Marof, ove godine organizira 19. Olimpijski festival dječjih vrtića.

Sportska natjecanja i promicanje duha olimpizma održat će se u petak, 26. svibnja na igralištu NK Novi Marof s početkom u 16,00 sati. Uz mališane Dječjeg vrtića Novi Marof, svoje sudjelovanje na olimpijadi potvrdili su dječji vrtići „Bambi“ i „Sretna djeca“ iz Novog Marofa, „Tratinčica“ iz Varaždinskih Toplica, „Vlakić“ iz Martijanca, „Potočić“ iz Jalžabeta, „Leptirić“ iz Ljubeščice i „Pčelica“ iz Zagreba.

Polaznici dječjih vrtića i sudionici olimpijade natjecat će se u trčanju na 60 metara, trčanju štafete 4 x 20 metara, skoku u dalj, bacanju loptice te u nogometu. U sportskom natjecanju sudjelovat će i odgojiteljice iz svih vrtića u disciplini koju će odrediti Dječji vrtić Novi Marof.

Za najbolje pojedince i ekipe osigurane su medalje, pehari i plakete. Uz Hrvatski olimpijski odbor, Zajednicu športskih udruga i Grad Novi Marof, glavni pokrovitelji ove hvalevrijedne sportske priredbe su novomarofske tvrtke Knauf insulation d.o.o. i Comet d.o.o.

novi_marof_djecja_olimpijada_najava_22052023_1.jpg

novi_marof_djecja_olimpijada_najava_22052023_2.jpg