Bajkovita čajanka Kluba mladih Ivanec ove nedjelje u gradskom parku, evo što vas očekuje

Grad Ivanec/vv | 1.7.2023. u 16:27h | Objavljeno u Našim krajem

Tema ovogodišnje čajanke je “Legenda o Ivančici“

Klub mladih Ivanec, u nedjelju, 2. srpnja, organizira svoju 2. Bajkovitu čajanku. Čajanka će se održati u ivanečkom gradskom parku s početkom u 16 sati.

Ova manifestacija jedan je od najmaštovitijih i najuzbudljivijih događaja za najmlađe tijekom Dana grada Ivanca, a njome ujedno započinju i programi u sklopu Ljeta u Ivancu.

Prošle je godine manifestacija izazvala izniman interes pa ivanečki mladi nastavljaju s organizacijom u istom tonu.

Tema ovogodišnje čajanke je “Legenda o Ivančici“ - čarobna priča koja nas vodi u prošlost našega grada.  

Posjetitelji će imati priliku pratiti nevjerojatnu avanturu glavnog junaka Ahata, koji otkriva tajnu planine Ivančice i upoznaje prekrasnu vilu Ivančicu.  

Ukratko, evo kakav vas program očekuje na Bajkovitoj čajanki ove nedjelje, a koji će zasigurno zadovoljiti sve male istraživače, pustolove i sanjare:

  • doček uz pjesmu Dječjeg zbora KUD Rudolf Rajter i nastup Plesnog kluba Ivančica
  • volonteri KMI odvest će vas na nevjerojatno putovanje kroz Legendu o Ivančici te interaktivnu igru otkrivanja tragova
  • radionice i igre: imat ćete priliku sudjelovati u raznim radionicama te pokazati svoju kreativnost, a vile i vilenjaci oslikat će lica naših mališana
  • očekuju vas i uzbudljive radionice Tinker Labsa Ivanec, koje će svim zainteresiranim malim istraživačima približiti znanost kroz igru
  • bajkovito fotografiranje: fotografirajte se u prekrasnom okruženju s tematskim rekvizitima, a isprintanu fotografiju moći ćete ponijeti sa sobom za uspomenu

Nakon svih avantura, istraživači i pustolovi  moći će se opustiti i uživati u čajanki s ukusnim slasticama. Posluživat će se razni čarobni napici i poslastice, inspirirane pričama o Ivančici.

KMI je pripremio nagrade za najbolje odjevenu vilu i kraljevića te pobjednike u igrama na otvorenom, stoga se pozivaju svi mali i velike da odjenu svoje najkreativnije kostime.

Za sudjelovanje u aktivnostima nije potrebna prijava, izuzev radionice Tinker Labsa koja se prijavljuje na licu mjesta.

Sve aktivnosti su besplatne, a prikupljene donacije koristit će se za buduće aktivnosti KMI.

Bajkovitu čajanku Kluba mladih Ivanec financijski potpomaže Grad Ivanec.