Načelnik Općine Ljubešćica Nenad Horvatić Foto: Krešimir Đurić

Općinsko vijeće Ljubešćice prihvatilo izmjene i dopune ovogodišnjeg proračuna, prihodi smanjeni za 565 tisuća kuna

Varaždinske vijesti | 6.10.2021. u 14:37h | Objavljeno u Našim krajem

Na jučerašnjoj sjednici Općinskog vijeća Općine Ljubešćica, razmatralo se o 11 točaka dnevnog reda, a sve su donesene i prihvaćene jednoglasno.

Donijete su prve Izmjene i dopune Proračuna Općine Ljubešćica za 2021. godinu, općinski načelnik Nenad Horvatić istaknuo je kako su porez i prirez na dohodak kao najvažniji prihodi Proračuna najviše utjecali na smanjenje prihoda od čak 565.000,00 kn.

Od posebne važnosti za Općinu Ljubešćica je i donošenje Odluke o usvajanju Plana ukupnog razvoja Općine Ljubešćica za razdoblje od 2021.-2026.godine kojim su definirani posebni ciljevi usmjereni prema društveno-gospodarskom razvoju Općine Ljubešćica te identificirati ključni razvojni projekti Općine.

Već trinaestu godinu za redom vijeće je prihvatilo i Zaključak o raspisivanju natječaja za dodjelu stipendija studentima Općine Ljubešćica za akademsku godinu 2021./2022.

Javni natječaj objaviti će se na službenoj web stranici Općine Ljubešćica https://www.ljubescica.hr/

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci