Općina Trnovec Bartolovečki i ove je godine osigurala božićne poklon bonove

V.V. | 13.12.2017. u 12:38h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Trnovec Bartolovečki i ove je godine osigurala božićne poklon bonove u iznosu od 150 kuna za umirovljenike, osobe s invaliditetom i korisnike zajamčene minimalne naknade s područja Općine.

Iz općinske uprave obavještavaju ih da će podjela božićnih poklon bonova početi u četvrtak, 14. prosinca.

Podjela za umirovljenike, osobe s invaliditetom i korisnike prava na zajamčenu minimalnu naknadu s prebivalištem u Trnovcu bit će od četvrtka, 14. prosinca, do petka, 22. prosinca, od 8 do 14 sati u sjedištu Općine u Trnovcu, u Bartolovečkoj ulici 76.

Za osobe s prebivalištem u Bartolovcu podjela će biti u četvrtak, 14. prosinca, od 7.30 do 10 sati u Društvenom domu u Bartolovcu, za osobe s prebivalištem u Žabniku istoga dana od 10.30 do 12.30 sati u Društvenom domu u Žabniku, a za osobe s prebivalištem u Štefancu također u četvrtak, od 13 do 15 sati u Društvenom domu u Štefancu.

Za osobe s prebivalištem u Šemovcu podjela poklon bonova bit će u petak, 15. prosinca, od 7.30 do 11 sati u Društvenom domu u Šemovcu, a za osobe s prebivalištem u Zamlaci istoga dana od 11.30 do 13.30 sati u Društvenom domu u Zamlaci.

Umirovljenici su prilikom podizanja poklon bona dužni predočiti osobnu iskaznicu i rješenje o priznavanju prava na mirovinu ili odrezak od mirovine, a osobe s invaliditetom i korisnici prava na zajamčenu minimalnu naknadu dužni su predočiti osobnu iskaznicu i rješenje o utvrđenom invaliditetu ili rješenje o priznatom pravu na zajamčenu minimalnu naknadu.

Poklon bonovi se mogu iskoristiti zaključno do 10. siječnja 2018. godine, informacija je iz Općine Trnovec Bartolovečki.