Općina Petrijanec uvela online popunjavanje zahtjeva za propusnice

| 27.3.2020. u 19:01h | Objavljeno u Našim krajem

Sukladno odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske kojom se zabranjuje napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka, za ulazak i izlazak s područja Općine Petrijanec potrebna je propusnica. Kako bi se ubrzao postupak obrade zahtjeva, Općina je uvela web aplikaciju putem koje se može zatražiti propusnica na sljedećem linku: http://petrijanec.hr/2020/03/26/coronovirus-propusnice/

Nakon što Stožer zaprimi vaš zahtjev, zahtjev će se u kratkom roku obraditi a ovim putem podsjećamo da je izdavanje propusnica u Općini Petrijanec moguće svakog radnog dana od 7:00 sati do 14:00 sati. Podsjećamo, Stožer civilne zaštite Općine Petrijanec izdaje propusnice za potrebe iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama te kupnje hrane i osnovnih životnih potrepština.

Propusnice za odlazak na posao izdaju poslodavci, a one za pružanje medicinske skrbi liječnik obiteljske medicine.Osim putem web aplikacije, zahtjev za izdavanje može se poslati i putem maila na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Sve informacije mogu se dobiti na broj telefona 042/714-220 u vremenu od 7 do 14 sati.

Mole se svi građani da se savjesno i odgovorno pridržavaju protuepidemijskih mjera. Propusnicu ne mogu dobiti osobe u samoizolaciji, a svako kršenje ove mjere podložno je sankcijama prema Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.