Općina Petrijanec predstavila poduzetnike na Gospodarskom sajmu

VV | 24.5.2022. u 09:01h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Ovogodišnji – osmi po redu GSV (Gospodarski sajam Varaždin) održao se 20. i 21. svibnja 2022. na Kapucinskom trgu u Varaždinu, a uz izlagačke aktivnosti i stručno popratne programe nudit će zabavno glazbeni program te besplatan ulaz za posjetitelje.

GSV 2022.g. je u dva dana obilježila sajamska izložba i prezentacija, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, panel rasprave  i predavanja, prigodna sajamska prodaja i degustacije, sajamske radionice, gastronomska ponuda,  cjelodnevni prateći sadržaji, zabavno glazbeni program i nagradne igre za posjetitelje.

Na sajmu su se predstavili obrtnici, poduzetnici, županije, gradovi, općine, OPG-i, vinari, likovni umjetnici, udruge, ugostitelji, domaće radinosti, inovatori i auto kuće  s područja Sjeverozapadne Hrvatske.

Na ovogodišnjem Gospodarskom sajmu sudjelovala je Općina Petrijanec, koja se predstavila dijelom svojih poduzenika: Nika Konstrukcije d.o.o., DiV Plastic d.o.o., AMK Strojarstvo – obrt za bravarske usluge, LM PVC stolarija i Fanon d.o.o.

Među brojnim izlagačima i posjetiteljima štand je obišao i načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

“Cilj sajma je promidžba gospodarstva, s naglaskom na malo i srednje poduzetništvo i obrtništvo, osnaživanje, povezivanje i poticanje gospodarstvenika te plasman njihovih proizvoda i usluga krajnjim potrošačima. Ljudi na takvim sajmovima žele uspostaviti nove poslovne kontakte, promovirati se i nešto prodati i zaraditi – nadam se da su u tome uspjeli, a općina im je ove godine omogućila pagodu za njihovo dvodnevno izlaganje ” – rekao je Željko Posavec, načelnik Općine Petrijanec

Na sajmu se predstavio i KUD Općine Petrijanec čiji su članovi sa svojim voditeljima sudjelovali u programu drugog dana sajma.

Njihov asortiman, proizvode i djelatnosti možete pogledati ovdje:

https://www.nika-konstrukcije.hr/

https://www.div-plastic.com/filament

https://pvc-stolarija-lm.hr/

https://www.amk-strojarstvo.hr/

https://www.fanon.hr/