Općina Petrijanec najavljuje 'Vinski trg'

vv | 21.6.2024. u 14:45h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Petrijanec s ponosom najavljuje Vinski trg, manifestaciju koja će se održati u petak i subotu, 28. i 29. lipnja.

Na Vinskom trgu, posjetitelji će moći kušati izvanredna vina koja potpisuju vinari Statera by Kotolenko, Lovrini Vinogradi, Demar, Vina Furjan, Dvorac Maruševec, Vina Blaguški, Vina Makar i Udruga Vinara Vinea.

Program započinje u petak, 28. lipnja, svečanim otvaranjem Vinskog parka. Nakon svečane sjednice, atmosferu će zagrijati tamburaški sastav Mamurluk, koji će svojim raznovrsnim repertoarom zabavljati prisutne. U subotu, 29. lipnja, na sam blagdan svetog Petra i Pavla, program se nastavlja od 14 sati. Subotnje popodne bit će posebno veselo uz kazališnu predstavu Kerekeš Teatra pod nazivom Ja, trudnica u 15h, koja obećava puno smijeha i dobre zabave.

Glazbenu kulisu subotnjeg eventa osigurat će DJ Cromada, koji će svojim ritmovima rasplesati sve prisutne. Dodatni šarm manifestaciji donijet će Cro EventPro sa svojim popularnim Photoboothom. Poseban dodatak ovogodišnjem Vinskom trgu je Paint and Wine, jedinstvena aktivnost u kojoj će posjetitelji moći izraziti svoju kreativnost slikajući uz čašu vina.

Označeno u