JALŽABET Potpisani ugovori za dodjelu poticaja za energetsku obnovu i kupnju nekretnina

| 3.9.2022. u 16:00h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Jalžabet objavila je 26. travnja ove godine Javni natječaj za dodjelu poticaja za energetsku obnovu i kupnju nekretnina na području Općine Jalžabet kao jednu od novih poticajnih mjera zadržavanja i doseljenja stanovništva.

Poticaj se dodjeljuje osobama koje su nakon objave natječaja provele sljedeće aktivnosti:

1. energetska obnova nekretnine za stanovanje
2. kupnja nekretnine za stanovanje

Iznos poticaja za energetsku obnovu iznosi do 10.000 kuna (100% opravdanih troškova). Iznos poticaja za kupnju nekretnine iznosi do 10.000 kuna (100% opravdanih troškova).

Na natječaj se prijavilo jedanaest kućanstva, te se 30. kolovoza u prostorijama Općine Jalžabet održalo potpisivanje te dodjela ugovora. Tom prigodom načelnik Općine Jalžabet Rajko Solar potpisao je i uručio deset ugovora korisnicima koji su se prijavili na spomenuti natječaj, te ispunili sve propisane uvjete.

Natječaj se objavljuje u modalitetu trajnog poziva, do iskorištenja sredstava sukladno iznosu predviđenom u Proračunu Općine Jalžabet za 2022. godinu. Prijave na natječaj obrađivati će se i odobravati redoslijedom zaprimanja sve do iskorištenja raspoloživih sredstava.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci