Općina Donja Voća poziva roditelje da upišu djecu na nogomet ili strani jezik

| 10.9.2024. u 20:31h | Objavljeno u Našim krajem

Pozivaju se roditelji djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole na upis u školu nogometa i školu stranih jezika.

Općina Donja Voća organizira provedbu edukativnih i sportskih aktivnosti djece. U sklopu projekta provoditi će se škola nogometa i škola stranih jezika. Projekt se provodi na području Općine Donja Voća, s početkom tokom rujna 2024. godine u trajanju od deset mjeseci.

Polaznici mogu biti sva djeca predškolske dobi i djeca od I. do IV. razreda osnovne škole. Jedno dijete može istovremeno polaziti program nogometne škole i škole stranih jezika. Cjelokupni program je za sve polaznike u potpunosti besplatan.

Za upis u program potrebno je ispuniti pristupnicu i privolu o davanju suglasnosti za prikupljanje i obradu osobnih podataka (GDPR) i poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili predati osobno u JUO Općine: Donja Voća 26C, 42245 Donja Voća.

Za dodatne informacije možete se obratiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno u prostore općine: Donja Voća 26C, 42245 Donja Voća.


Projektom će se osigurati dostupnost i priuštivost aktivnosti za djecu predškolske dobi i djecu od I. do IV. razreda osnovne škole kako bi se pružila podrška roditeljstvu kroz smanjenje financijskog tereta koji su suočeni s mnogobrojnim troškovima vezanim za odgoj i obrazovanje djece. Sredstva su osigurana kroz Pilot projekt, točnije javni poziv koji je upućen jedinicama lokalne samouprave za sufinanciranje provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole.

Ovaj projekt se provodi uz financiranje Ministarstva demografije i useljeništva.

Označeno u