Održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Ludbreg, predsjednik Darko Jagić

VV | 15.6.2021. u 13:10h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Jučer je održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Ludbrega. Novoizabrane vijećnice i vijećnici prisegli su na savjesno i odgovorno obavljanje dužnosti, a za predsjednika Gradskog vijeća izabran je Darko Jagić, dok je prva potpredsjednica Kristina Mirčetić-Petrin, a drugi potpredsjednik Krešimir Horvat.

Novoizabrani članovi Gradskog vijeća Grada Ludbrega su Darko Jagić, Anica Happ, Gordana Loparić, Ivana Škorjanec, Tihomir Horvat, Maca Jančić, Marija Schubert, Kristina Mirčetić-Petrin, Zlatko Sova, Jasminka Topolko, Krešimir Horvat, Igor Franolić i Goran Križanić.

- Na početku smo mandata, puno toga je pred nama i uvjeren sam da uz zajedničko zalaganje i dobru volju možemo uspješno ne vladati nego upravljati gradom. Ovim putem pozivam građanke i građane Ludbrega da se aktivno uključe u rad našeg vijeća te se slobodno obrate našim vijećnicima sa svojim primjedbama, problemima i idejama. Očekujem argumentirano i konstruktivno sučeljavanje mišljenja, u duhu pravila demokracije, tolerancije i pristojnosti te međusobno uvažavanje vijećnika. To je ispravan način za donošenje kvalitetnih odluka - rekao je Darko Jagić novoizabrani predsjednik Gradskog vijeća Grada Ludbrega.

Ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić uputio je čestitke vijećnicima te rekao kako očekuje kvalitetnu suradnju u duhu tolerancije i demokracije.

Ludbreg_1.jpg

Ludbreg_2.jpg

Ludbreg_3.jpg

Označeno u