Održan prvi Kup DVD-a Jalžabet povodom 100 godina rada

| 9.6.2023. u 11:22h | Objavljeno u Našim krajem

U subotu, 3. lipnja, održan je prvi Kup DVD-a Jalžabet. U godini obilježavanja 100 godina humanog i požrtvovnog rada DVD-a, odlučili su započeti jedan novi projekt, a to je upravo organizacija vatrogasnog natjecanja.

Na natjecanju je nastupilo 32 natjecateljskih odjeljenja u sljedećim kategorijama: djeca muška (17), djeca ženska (4), mladež muška (4), mladež ženska (3), muški A (3) i žene A (1).

- Prvi puta nije bilo lako, no mi smo zadovoljni postignutim. Zahvaljujemo se svim ekipama na odazivu te čestitamo na postignutim rezultatima, a posebne čestitke upućujemo muškoj A ekipi DVD-a Vugrovec na osvojenom prijelaznom peharu - javili su iz DVD-a Jalžabet.

Sam kup su sponzorili IB INSTALACIJE, obrt za izvođenje instalacija za vodu, grijanje i klime, vl. Igor Bedeković, VZO Jalžabet, Općina Jalžabet, Magic Net kao i kafićima Suhodolska kapljica i Caffe Bar Buba2.

- Gospodinu Damiru Šambareku se zahvaljujemo na ustupljenim suncobranima jer bez njihovog doprinosa organizacija ovog događaja ne bi bila moguća - istaknuli su iz DVD-a Jalžabet.