Odobreno 100.000 kn za društveni dom u Strmcu Podravskom Foto: Općina Petrijanec

Odobreno 100.000 kn za društveni dom u Strmcu Podravskom

Varaždinske vijesti | 9.5.2021. u 08:00h | Objavljeno u Našim krajem

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU odobrilo je 100.000 kn kroz Program održivog razvoja lokalne zajednice za 2021. godinu za projekt "Sanacija krovišta i uvođenje grijanja u društvenom domu Strmec Podravski".

Ovim projektom planirana je sanacija nužnih dijelova krovišta te adekvatna zaštita zgrade. Predviđena je zamjena dotrajalog glinenog pokrova s izvedbom temeljnog gromobranskog krovnog razvoda sa spojem u temeljeno tlo. Sastavni dio krovišta je i odvodnja krovnih voda koja je adekvatno riješena osnovnim limarskim radovima. Također, planirano je i uvođenje plinskog sustava grijanja u postojeću zgradu

- U tijeku je postupak provođenja javne nabave radova i stručnog nadzora te će se izabrati najpovoljniji ponuditelj kako bi se krenulo u izvođenje radova. Ovo je samo još jedan u nizu od projekata kojim Općina Petrijanec ulaže u obnovu zgrada javnih i društvenih namjena, a sve u cilju podizanja kvalitete života i standarda svih mještana općine – navodi načelnik Željko Posavec.

Spomenimo da je Općina Petrijanec u zadnje četiri godine obnovila, dogradila i energetski obnovila Društveni dom u Družbincu, energetski je obnovljen Društveno Vatrogasni dom u Novoj Vesi Petrijanečkoj gdje je obnovljena i unutrašnjost doma.

Opcina_Petrijanec_07052021_Drustveni_dom_Strmec_Posavec_3.jpg

Opcina_Petrijanec_07052021_Drustveni_dom_Strmec_2.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci