Novorođenima u Općini Breznički Hum danas uručeno po tisuću kuna

| 24.12.2016. u 13:53h | Objavljeno u Našim krajem

Badnjak je za novorođene žitelje Brezničkog Huma i njihove roditelje ove godine bio posebno radostan. Općinski je načelnik Zoran Hegedić svakom novorođenom djetetu u 2016. godini danas u prostorijama Općine uručio po tisuću kuna, čime je ova Općina predstavila još jednu novinu kojom je obradovala svoje žitelje.

- Uspješno smo priveli završetku još jednu prilično kompleksnu i tešku ali vrlo uspješnu poslovnu godinu u gospodarskom, kulturnom i sportskom smislu. Donijeli smo Proračun koji će u 2017. godini iznositi čak 12,4 milijuna kuna, što je gotovo 10 milijuna više nego li prijašnjih godina. Posebno veseli to što će Proračun biti veći za gotovo 10 miliujuna kuna, odnosno za iznos svih prijavljenih projekata na natječaje za pridobivanje sredstava iz eurofondova - napomemuo je načelnik Zoran Hegedić i dodao kako se s pravom iduće godine nadaju ostvarenju projekata od značajnog interesa za ovu općinu.  

Krajem ove godine ova je općina predstavila još jednu novinu - prvi puta su osigurali sredstva kojima su uoči predstojećih blagdana, na Badnjak prijepodne, darivali novorođenu djecu i njihove roditelje s po tisuću kuna te slatkim paketima.

- Svim žiteljima Brezničkog Huma i naše županije upućujem čestitke povodom Božića i Nove godine - poručio je načelnik Hegedić.