NOVI MAROF Predstavljanje bibliobusa u sklopu otvorenih vrata EU projekata

Varaždinske vijesti | 30.6.2023. u 08:30h | Objavljeno u Našim krajem

Povodom obilježavanja 10. godišnjice ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju, u subotu 1. srpnja Gradska knjižnica i čitaonica Novi Marof sudjelovat će u danu "Otvorenih vrata EU projekata".

Kako bi se ukazalo na dobrobiti korištenja EU fondova, knjižnica će održati događanje pod nazivom "Knjiga do kućnog praga".

Tim će povodom biti održano predstavljanje bibliobusa koji je nabavljen u sklopu projekta "Čitanje na kotačima". Za sve zainteresirane će djelatnici knjižnice predstaviti bibliobus, knjižnu građu i aktivnosti projekta, te će se ujedno obavljati promotivno učlanjenje u bibliobus.

bibliobus_novi_marof_26062023_1.jpg

U sklopu predstavljanja bibliobusa održat će se i radionica za djecu "Europski gradovi". Voditelj radionice, putopisac Damir Vujnovac, predstavit će manje poznate zanimljivosti o pojedinim gradovima Europe. Radionica počinje u 9.30 sati.

Iz Gradske knjižnice i čitaonice Novi Marof pozivaju sve zainteresirane građane da se pridruže ovome događaju 1. srpnja u 9 sati ispred Kulturnog centra "Ivan Rabuzin".

bibliobus_novi_marof_26062023_2.jpg