Nove pogodnosti za članove UDVDR Ivanec, potpisan ugovor s Optikom Blic

| 25.12.2023. u 12:23h | Objavljeno u Našim krajem

U prostoru Očne Optike BLIC na Trgu hrvatskih ivanovaca 8 u Ivancu ugovor o poslovnoj suradnji s Očnom Optikom BLIC potpisale su Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Ivanec i HVIDR-a Ivanec.

Ugovor su u ime ivanečkih braniteljskih udruga potpisali njihovi predsjednici Vjekoslav Špac i Ljudvek Cikač s jedne, te Natalija Maček, zastupnica Očne Optike BLIC Ivanec, s druge strane.

Uz njih, prigodnoj svečanosti nazočili su i voditelj Memorijalnog centra Domovinskog rata Ivanec Zvonimir Grđan, te djelatnica Optike Petra Svržnjak.

Natalija Maček zahvalila je braniteljskim udrugama na suradnji, kazavši kako je njoj osobno, a i Optici BLIC, čast i zadovoljstvo surađivati s ljudima koji su stvarali Hrvatsku, te da je ovo što čine za njih nešto najmanje što mogu i iz dubokog je i iskrenog poštovanja prema svemu što su napravili u Domovinskom ratu.

Iz braniteljskih udruga uputili su zahvalu u ime svih svojih članova, sadašnjih i budućih korisnika usluga, te pozvali djelatnike i suradnike Optike BLIC u razgledavanje Memorijalnog centra Domovinskog rata. Poziv je sa zadovoljstvom prihvaćen, a posjet najavljen za početak naredne godine.

U završnom dijelu svečanosti djelatnica Optike BLIC, Petra uručila je prigodan poklon Zvonimiru Grđanu.
Potpisanim ugovorom članovi dviju spomenutih ivanečkih braniteljskih udruga ostvarivat će popust od 40 % za jednokratno plaćanje, odnosno 20 % prilikom plaćanja na rate, optičkih pomagala iz asortimana Optike BLIC Ivanec u trgovini na Trgu hrvatskih ivanovaca 8 u Ivancu.

A kako Očna Optika BLIC Ivanec nudi i uslugu stručnog pregleda vida, svi Korisnici će kompletan program poboljšanja svoga vida moći obaviti na istom mjestu.
Popust će uz hrvatske branitelje, članove spomenutih dviju udruga, moći ostvarivati i njihovi supružnici, djeca, te članovi najuže obitelji.

Potvrde na temelju kojih se ostvaruje popust u Optici BLIC Ivanec podižu se u Memorijalnom centru domovinskog rata Ivanec, ulica Đure Arnolda 11 (zgrada Crvenog križa) srijedom i subotom od 9 do 11 sati.