Nova adventska uzbuđenja ove subote u Varaždinskim Toplicama

Varaždinske vijesti | 15.12.2023. u 08:00h | Objavljeno u Našim krajem

U petak, 15. prosinca, u 17 sati u Kino dvorani Ljubelj u Varaždinskim Toplicama održat će se godišnja produkcija učenika Glazbene škole u Varaždinu, Područni odjel Varaždinske Toplice, pod nazivom „Boje Božića".

Nadolazeća subota, 16. prosinca, donosi nam nova adventska uzbuđenja u ovome gradu. Naime, od 16 sati na Trgu Republike Hrvatske na Malom božićnom sajmu naći će se bogata ponuda domaćih proizvoda i rukotvorina.

Sa svojim proizvodima predstavit će se Udruga žena „Naši cajti” Varaždinske Toplice, Licitarstvo „Slavica”, OPG Vrata Zagorja, Domaća radinost „Davorka”, Pooshlek, OPG Ivan Topalović, OPG Mini Sirana Pomper, OPG Kotiščak, Kulturno-umjetničko društvo „Knegingrad” i DUO ART.

U ponudi će se tako naći licitari, medenjaci, med, propolis, balzami za usne, sirevi, vina, džemovi, bučino ulje, hajdina kaša, domaće kukuruzno brašno, nakit, rukotvorine i drugi domaći proizvodi - za svakoga ponešto. S obzirom na to da je adventsko doba vrijeme ljubavi, zajedništva i darivanja, bit će to idealna prilika da osobama do kojih nam je stalo to i pokažemo malim znakom pažnje, proizvodom u koji su nečije vrijedne ruke uložile puno truda i ljubavi.

Zabave uz glazbu ni ovaj put neće nedostajati jer na trg dolazi akustik duo „Mirta & Emerik”, spreman da svirkom razveseli Topličance, a Udruga vinogradara sv. Martin Varaždinske Toplice već je po običaju zadužena za to da uz ukusne kobasice, kuhano vino i čaj svima bude toplo.

Treću adventsku svijeću upalit će članice Udruge žena „Naši cajti”.