Nogometnim turnirom završena popularna trnovečka manifestacija „Ljeto u Trnovcu”

Varaždinske vijesti | 7.8.2024. u 21:16h | Objavljeno u Našim krajem

Nakon bogatog programa koji se održao od petka do nedjelje, poznata trnovečka manifestacija "Ljeto u Trnovcu" završila je u ponedjeljak u sportskom duhu.

Naime, održana su dva nogometna turnira, pa je tako u jutarnjim satima održan malonogometni turnir za djecu do 12 godina, dok su u podnevnim satima na red došli i seniori.

Sve utakmice bile su prijateljskog karaktera, pa su tako održane utakmice u kategorijama U9 i U11 u kojima su sudjelovale ekipa NC Trnovec Kućan Šemovec, NK Varaždin i NK Novi Marof, dok je u večernjim satima održan prijateljski susret seniora, između domaćina NK Trnje i prijatelja iz NK Zelengaj gdje je domaćin odnio pobjedu s 5:2.

Predsjednik NK Trnje Trnovec, Dejan Paškuljević, tim je putem zahvalio ekipama iz NK Varaždin i NK Novi Marof na dobroj, fer i korektnoj igri.

Načelnica Općine Trnovec Bartolovečki, Verica Vitković rekla je kako je "Ljeto u Trnovcu" ove godine započelo i završilo u sportskom tonu.

- U petak smo započeli sportskim igrama umirovljenika, a u ponedjeljak završili nogometnim turnirom za naše najmlađe te za seniore, dok smo između toga imali i vatrogasno natjecanje - rekla je načelnica Vitković te dodala kako je zadovoljna ovogodišnjim programom manifestacije.

- Vjerujem da su svi mogli pronaći ponešto za sebe, program je bio bogat, bila je organizirana i zabava za sve naše posjetitelje. U ponedjeljak smo imali i cjelodnevno proštenje uz besplatne napuhance za djecu. Bilo je veselo i već se sada radujem manifestaciji sljedeće godine - rekla je načelnica te ujedno zahvalila svim udrugama koje su se i ove godine uključile u organizaciju manifestacije, posebice onima koje su same vodile neke od programa.