Nastupima vrtićkih mališana proslavljen Dan Dječjeg vrtića Lepoglava Foto: Grad Lepoglava

Nastupima vrtićkih mališana proslavljen Dan Dječjeg vrtića Lepoglava

vv | 17.6.2022. u 18:15h | Objavljeno u Našim krajem

Veselim nastupima radosnih vrtićkih mališana proslavljen je Dan Dječjeg vrtića Lepoglava.

Raspjevani i rasplesani polaznici vrtića pred okupljenim su roditeljima i gostima, uz podršku svojih vrtićkih teta, izveli zabavan program ispunjen pjesmom, plesom te, prije svega, radošću koja je na lica izmamila osmijehe svih koji su slavili s njima.

dan_dvlepoglava_081.jpg

Ovom su se prigodom od vrtića oprostili predškolci koji će na jesen sjesti u osnovnoškolske klupe. Njima su uručena posebna vrtićka priznanja. Da i dalje s radošću koračaju kroz život, s njima se oprostila ravnateljica prof. Valentina Husnjak Ribić istaknuvši da im je u vrtiću pružen najviši vrtićki standard.

dan_dvlepoglava_041.jpg

Velika je to zasluga Grada Lepoglave, istaknula je ravnateljica prof. Valentina Husnjak Ribić, te na tome zahvalila nazočnom gradonačelniku Marijanu Škvariću koji je okupljenima poručio da su zahvaljujući svim tim ulaganjima otvoreni novi vrtićki prostori u Lepoglavi i Višnjici što je omogućilo da sva djeca s gradskog područja pohađaju vrtić koji im u velikom dijelu financira upravo Grad Lepoglava. Gradonačelnik je vrtićke mališane i njihove tete ovom prigodom razveselio punom košarom voća i kutijom slatkiša.