Načelnik općine Jalžabet održao prijem za rukovodstvo NK Jalžabeta

VV | 14.6.2023. u 09:42h | Objavljeno u Našim krajem

U utorak, 13. lipnja 2023. godine, načelnik Općine Jalžabet održao je prijem rukovodstva NK Jalžabet povodom osvajanja Kupa Županijskog nogometnog saveza Varaždinske Županije (ŽNS Varaždin).

U finalu koje je odigrano na igralištu u Novom Marofu, momčad Jalžabeta pobijedila je Novi Marof rezultatom 2:0 pogodcima Marka Lučića i Siniša Žugec te time ujedno osvojila naslov prvaka i ponovno pokazala svoju zavidnu kvalitetu.

Povodom ovog ogromnog postignuća, načelnik Rajko Solar zahvalio je igračima i cjelokupnom stručnom kadru kluba na osvojenom naslovu kao i svim dosadašnjim rezultatima te im uručio prigodnu nagradu koja će uvelike pomoći klubu u daljnjem ostvarenju rezultata i promicanju sporta koji je u Jalžabetu od izuzetne važnosti.

Tom prilikom načelnik je i naglasio kako ovaj fantastičan rezultat koji je ostvaren na ponos cijelog Jalžabeta daje dodatan motiv općinskoj upravi da se još više mnogobrojnim idejama i projektima radi na sportskoj infrastrukturi te kako je do sada uloženo puno truda i da ona uistinu poprima jedno lijepo lice.

Za kraj, načelnik ističe kako je sigurno da će se u budućnosti još nebrojeno mnogo puta čuti za plave jalžabetske dresove i momčad koja ostavlja srce na terenu.