Načelnik Kostanjevac sa županom i predstavnicima investitora obišao gradilište u Pešćenici Viničkoj Foto: Općina Vinica

Načelnik Kostanjevac sa županom i predstavnicima investitora obišao gradilište u Pešćenici Viničkoj

VV | 27.5.2020. u 10:39h | Objavljeno u Našim krajem

Jučer je općinu Vinicu posjetio župan Varaždinske županije Radimir Čačić sa suradnicima i predstavnicima Županijske uprave za ceste na čelu s ravnateljem Tomislavom Osonjačkim. Razlog posjete je početak radova na proširenju izuzetno uske lokalne ceste LC 25037 u Pešćenici Viničkoj.

Sve prometnija cesta je zbog neprimjerene širine, pogotovo u zavojima, vrlo opasna za sve sudionike u prometu. U ovoj fazi radova na dijelu dionice izvest će se najhitniji zahvati za što će se utrošiti cca 350 tisuća kuna. Kroz taj zahvat i spomenutu intervenciju djelomično će se ublažiti nesigurnost koja je proteklih godina rezultirala i prometnim nezgodama.

Ukupni iznos radova financirat će Županijska uprava za ceste, a načelnik Općine prilikom zajedničkog obilaska gradilišta sa županom i suradnicima te predstavnikom izvođača radova, izrazio je zahvalnost županu i ravnatelju. Župan i ravnatelj svjesni su da su postojeće dionice preuske i da ih treba u slijedećem razdoblju sve proširiti.    

- Zamolio sam da se po završetku radova na ovoj dionici prema dinamičkom planu započnu radovi i na drugim lokalnim cestama na području naše općine, koje su na nekim dijelovima i uže od 3 metra - izjavio je načelnik općine Marijan Kostanjevac.

8.JPG

7.JPG

6.JPG

5.JPG

4.JPG

3.JPG

2.JPG

1.JPG