Na području općine Trnovec Bartolovečki još jedna investicija

vv | 24.8.2024. u 17:45h | Objavljeno u Našim krajem

Ljetni radovi ni ovoga puta nisu zaobišli područje općine Trnovec Bartolovečki, pa je tako ovoga puta u tijeku još jedan značajan projekt za mještane naselja Šemovec.

Naime, u ulici Braće Radić u Šemovcu izvode se radovi postavljanja novog asfaltnog sloja, koje je, u pratnji općinskih vijećnika Ive Sušeca i Zdravka Hudlera, te predsjednika VMO-a Drage Sitara, obišla i načelnica Općine Trnovec Bartolovečki, Verica Vitković.

- Bili smo u obilaska radova na asfaltiranju još jedne prometnice na području naše općine. Radi se o prometnici na čiju sanaciju su naši mještani čekali preko 30 godina, tako da vjerujem da su zadovoljni sa radovima, a to su nam i potvrdili. Sljedeći tjedan su planirani završni radovi na uređenju bankina - rekla je načelnica Vitković te dodala kako uređenje ove prometnice financira Županijska uprava za ceste Varaždinske županije.

- Općina radi sanaciju i uređenje općinskih cesta, nerazvrstanih cesta na području općine. Nažalost, ne možemo raditi sanacije na županijskim i državnim cestama, koliko god bi možda neki naši mještani to htjeli. No, zahvaljujući vrlo dobroj suradnji koju imamo sa Županijskom upravom za ceste, zajednički radimo na tome da prometnu infrastrukturu na području naše općine stavimo na jednu višu razinu - poručila je načelnica Vitković.

OTB-ulica_brace_radic-semovec_2.jpg