Gotovo 200.000 kuna za sportsko igralište u centru Novog Marofa na kojem trenira puno djece

J.Š./Varaždinske vijesti | 22.1.2020. u 18:33h | Objavljeno u Našim krajem

Nastavlja se ulaganje u infrastrukturu u Gradu Novom Marofu. Ovog puta na redu je sportsko igralište u centru Novog Marofa. Projekt uređenja vrijedan je gotovo 200.000 kuna, a radovi bi trebali biti završeni u roku od tri mjeseca.

– Prije tri godine zamijenili smo ogradu, a sad uređujemo i drenažu kako bi igralište moglo funkcionirati kako treba. Uređuje se pomoćno igralište, prilazi i postavljaju se zaštitne ograde. To je privremena mjera, ali s obzirom na veliko korištenje samog igrališta te velik broj djece koja se tu okupljaju i skoro svaki dan treniraju, to je nužno učiniti – rekao je gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač.

Dodao je kako je jednako važno kontinuirano ulagati u društveno-sportsku infrastrukturu, kao što se ulaže i u komunalnu.

– Drago mi je da se velik broj djece bavi sportom na tom igralištu i upravo zbog njih želimo podići razinu kvalitete same infrastrukture da bi se u budućnosti okupljalo još više djece i postizali još bolji rezultati u području sporta – zaključio je Jenkač.

Označeno u