N. Bosilj na sjednici u Ljubešćici: Imate vjerojatno najpropulzivnijeg, najagilnijeg i vjerojatno najboljeg načelnika općine Foto: Krešimir Đurić

N. Bosilj na sjednici u Ljubešćici: Imate vjerojatno najpropulzivnijeg, najagilnijeg i vjerojatno najboljeg načelnika općine

| 4.8.2022. u 22:14h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

U ime nazočnih gradonačelnika i načelnika na večerašnjoj svečanoj sjednici Općinskog vijeća Ljubešćice, kojom je obilježen Dan Općine Ljubešćica, govorio je varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj.

- Na početku da raščistimo neke stvari. Ja sam Neven Bosilj, gradonačelnik Grada Varaždina, Socijaldemokratska partija, Vaš načelnik Nenad Horvatić je Hrvatska demokratska zajednica i ja mogu bez ikakvog ustezanja reći: Varaždinska županija ima šest gradova i 22 općine, a vi imate vjerojatno najpropulzivnijeg, najagilnijeg i vjerojatno najboljeg načelnika općine - rekao je na početku svog govora Bosilj i dobio pljesak okupljenih u sportskoj dvorani u Ljubešćici.

- Nije stvar u tome da je HDZ na vlasti i da je načelnik iz redova HDD-a, ima još stotine Općina u Hrvatskoj gdje su načelnici općina iz redova HDZ-a,ali ni jedna se općina u posljednjih desetak godina nije toliko uzdigla kao Općina Ljubešćica, izgradila od ove sportske dvorane, do vrtića, vatrogasnog doma, teniskih terena... I zaista mislim da vaš načelnik odrađuje dobar posao. S druge strane ako Grad Varaždin zatreba nekakvu pomoć prema Ministarstvima Siniša Jenkač i Nenad Horvatić uvijek uskaču, a isto tako u Gradu Varaždinu ćete uvijek imati prijatelja i partnera - poručio je gradonačelnik Bosilj na večerašnjoj svečanoj sjednici Općinskog vijeća Ljubešćice.