Mladen Medved novi predsjednik Lovačke udruge "Zec" Varaždinbreg Foto: Općina Gornji Kneginec

Mladen Medved novi predsjednik Lovačke udruge "Zec" Varaždinbreg

I.D./Varaždinske vijesti | 22.2.2017. u 15:22h | Objavljeno u Našim krajem

Lovačka udruga "Zec" Varaždinbreg u svojim je prostorijama na Malom Vrhu u petak 17. veljače održala 13. godišnju, ujedno izbornu, Skupštinu.

Nakon pozdravnih riječi i prihvaćanja dnevnog reda, dosadašnji predsjednik udruge Stanislav Krklec podnio je izvješće o dosadašnjem radu. Osvrnuo se na četverogodišnji rad udruge, organizaciju lova na divljač te sudjelovanje na manifestacijama Općine i na međudruštvenim gađanjima na glinene golubove. Nakon toga tajnik udruge Ivica Đuranec podnio je izvješće o trenutnom stanju blagajne te o svim troškovima i potraživanjima, a predsjednik Nadzornog odbora Ivan Keretić potvrdio je da je rad udruge bio pravovaljan, transparentan i u skladu sa Statutom.

U nastavku Skupštine izabran je Upravni odbor od sedam članova u sastavu Ivica Đuranec, Ivan Keretić, Stanislav Krklec, Milan Mašić, Mladen Medved, Tomislav Mihalić i Ivan Turković, a u Nadzorni odbor izabrani su Franjo Cirković (predsjednik), Stjepan Lukinec i Stjepan Zemljak. Za novog predsjednika izabran je Mladen Medved, za njegovog zamjenika Stanislav Krklec, dok je u Županijski lovački savez za zastupnika predložen predsjednik Mladen Medved.