Ludbreški HNS-ovci osuđuje novu praksu koja se uvodi u rad Gradskog vijeća

J.Š./Varaždinske vijesti | 19.7.2019. u 14:00h | Objavljeno u Našim krajem

Podružnica HNS-a Grada Ludbrega apsolutno osuđuje novu praksu koja se uvodi u rad Gradskog vijeća, a to je da se sjednice, odnosno njihov nastavak, sazivaju u vrlo kratkom roku i u terminu koji ne odgovara vijećnicima, budući da je većina njih svojim radnim obvezama onemogućena u dolasku na sjednicu.

- Očito je da se na ovaj način želi izbjeći rasprava i čuti istina o prevažnim temama za Ludbreg i Ludbrežane. Na ovaj način netko iz gradske vlasti ne želi da se čuje glas oporbe koji je sve jači. Izgleda da nekome ne odgovara ono što govore predstavnici oporbe. Ovo je krajnje nemoralan način da se i dalje omalovažavaju predstavnici oporbe, da se izigrava volja birača, ali i srozavaju demokratski standardi - izjavila je predsjednica HNS-a Grada Ludbrega Petra Horvat komentirajući na brzinu sazvanu sjednicu ludbreškog Gradskog vijeća na koju zbog svojih poslovnih obveza nisu mogli doći pojedini predstavnici oporbe.

-Iako nas se i na ovaj način želi ušutkati, ne damo se zaplašiti i pokoriti samovolji pojedinaca u Ludbregu. I dalje ćemo konstruktivno i argumentirano raditi u interesu naših sugrađana te upozoravati na sve loše odluke koje se, nažalost, donose u suprotnosti s interesom našeg Ludbrega - zaključila je Horvat.

 

Označeno u